Eко базар 2014 Print E-mail

Земята!

Единственото красиво място в нашата Слънчева система, където ние живеем, радваме се на  слънчевите лъчи и природата около нас . За съжаление трябва да обявяваме - Ден на Земята, за да се сетим ,че природата,водата, въздуха , които всички получаваме даром  са застрашени  .  Как използваме  водата, колко е замърсена почвата и въздуха , къде и как изхвърляме отпадъците? Това са въпросите, които си задавахме и размишлявахме  на 22 април. На тази дата,ние вече втора година , участваме в организирания от Община Габрово – Еко Базар. Тази година нашето участие мина под мотото на Кампанията „Късметлийско камъче”, която открихме на 16 април.

Всички слязохме , за да участваме в началото на Еко Базара. На щанда разположихме- Моливниците от стари списания и брошури, картините от еко хартия и салфетъчна техника,герданите от копчета и нашите Късметлийски камъчета.  На щанда работиха- Стефан и Пламен . От Община Габрово получихме грамота за участие и похвала за това, че нашия щанд  е най- отговарящ на мотото- използване на отпадъчни суровини за изработване на изделия за бита и дома.

Преди края на пазара  Светлана Кацарска направи интервю за нас и нашият Дневен център. Говориха Боби и Стефчо., заснеха филмче с нашите изделия . Във вторник 29 април вечерта на адрес  setitv.com

След  като преброихме касата   видяхме, че сме спечелили – 161 лв. Така в нашата сметка за кауза „Автобус „ има събрани  639лв.

Нашите приятели от ОУ „Кирил и Методий „ с класен ръководител Костадинова ,които идваха преди 1 март се обадиха , че искат да си купят 50 камъчета . Ще им ги приготвим да ги зарадваме и да им благодарим за съпричастността към нашата Кауза „Автобус”

img_5329.jpg p1010161.jpg
 
p1010204.jpg

 
p1010209.jpg
p1010211.jpg
 
p1010216.jpg
 
< Prev   Next >